Vapaa ms

Luhta kengät naisille
Luhta kengät naisille. Canvas: super-kevyt, hengittävä ja kestävä materiaali. Helppohoitoista ja -käyttöistä! Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Kahden sävyiset kengännyörit luovat ajanhenkisen ilmeen. Ulkopohjat ovat kulutusta kestävää materiaalia. Brändätyt nauhareiät.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Luhta kengät naisille. Canvas: super-kevyt, hengittävä ja kestävä materiaali. Helppohoitoista ja -käyttöistä! Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Kahden sävyiset kengännyörit luovat ajanhenkisen ilmeen. Ulkopohjat ovat kulutusta kestävää materiaalia. Brändätyt nauhareiät.
Long Description Luhta kengät naisille. Canvas: super-kevyt, hengittävä ja kestävä materiaali. Helppohoitoista ja -käyttöistä! Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Mokkanahkaisia yksityiskohtia. A.W.S. cool net -pohjallinen. Kahden sävyiset kengännyörit luovat ajanhenkisen ilmeen. Ulkopohjat ovat kulutusta kestävää materiaalia. Brändätyt nauhareiät.
Materiaalit CANVAS+SYNTHETIC PU,VULCANIZED RUBBER
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Vapaa ms