Wilma Ms

Icepeak kengät naisille
Icepeak kengät naisille. Vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kumipohja. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Vetoketju kenkien sivuissa. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Lisätietoa
Kuvaus Icepeak kengät naisille. Vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kumipohja. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Vetoketju kenkien sivuissa. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Long Description Icepeak kengät naisille. Vedenpitävä. Päällismateriaali on pehmeää, kevyttä ja hengittävää kangasta. Kumipohja. Hengittävä, joustava ja pehmeä Lycra-vuori tuntuu miellyttävältä. Vedenpitävä A.W.S-kalvo pintamateriaalin ja vuorin välissä pitää jalat kuivina haastavissakin sääolosuhteissa. A.W.S. COOLNET + mesh -pohjallinen. Vetoketju kenkien sivuissa. Pehmeä ja kevyt Phylon-välipohja vaimentaa iskuja ja antaa tukea. Keinonahkavahvikkeet antavat tukea sekä suojaa kengän kärjelle ja kantaosalle. Irrotettava sisäpohjallinen. Kumisessa ulkopohjassa on brändilogo. Nauhakiinnitys.
Materiaaliteknologia Vedenpitävä.
Materiaalit TEXTILE NYLON+TEXTILE LYCRA+SYNTHETIC PU